Τελαράκι Improveat Deluxe

Πέρα από το επάγγελμά μου, είμαι πάντα υπέρ σε οτιδήποτε αφορά τη βελτίωση της υγείας μας. Όταν μιλάμε για υγεία, η προσοχή μας στρέφεται στη διατροφή, τη σωματική άσκηση και στην κατανάλωση κατάλληλης ποσότητας νερού.

Αν υπάρχει κάτι που μπορείς να αλλάξεις – χωρίς στην πραγματικότητα να κάνεις σοβαρές αλλαγές – αυτό είναι η διατροφή σου! Οι φυτικές ίνες από λαχανικά και φρούτα είναι απαραίτητες σε καθημερινή βάση, χωρίς να χρειαστεί να γίνεις χορτοφάγος ή vegan.

Ο στόχος της αλλαγής στη διατροφή:

Μπορεί να νομίζεις ότι τρως πολλά λαχανικά και τελικά να μην είναι έτσι. Εξάλλου, το πιο συχνό φαινόμενο είναι να γεμίζεις το ψυγείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία αγόρασες επειδή αποφάσισες να τρως πιο υγιεινά, και τελικά καταλήγουν στα σκουπίδια. Με τις κινήσεις ματ που ακολουθούν, μπορείς πολύ απλά και εύκολα να αυξήσεις τα λαχανικά που τρως ως και 70-80% μέχρι το τέλος του μήνα! Δεν το λες και λίγο.

Το telaraki.com σου δίνει τη δυνατότητα να εφοδιαστείς με τόσα φρούτα και λαχανικά, όσα χρειάζεσαι κάθε εβδομάδα. Έτσι, δε χρειαζεται να αγοράσεις μεγάλες ποσότητες, αλλά τόσα όσα ξέρεις πως μπορείς να καταναλώσεις εβδομαδιαία.

Για παράδειγμα, εγώ ως διατροφολόγος συμβουλεύω τους πελάτες μου να κάνουν μια shopping list μετά από κάθε ραντεβού μας, ώστε να ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να προμηθεύτουν. Αυτό μπορείς να κάνεις κι εσύ: να φτιάξεις το δικό σου εβδομαδιαίο τελαράκι, όπως έκανα κι εγώ. Δες τη δική μου πρόταση, ίσως ταιριάζει και σε σένα!

– Σοφία Κουτρίδου

30,00 / εβδομάδα

Εξαντλημένο